← Timeline
Avatar
Shmuel Leib Melamud
Адова петиція

Это реальная петиция, поданная 12 августа 2021 на сайте Президента Украины. Получила, благодаря удачному сочетанию текста и имени автора, название "Адова петиция". Уже удалена с сайта, но сохранилась в архиве.


Розширити права і свободи громадян, які мають чинні паспорти вакцинації проти COVID-19

Автор (ініціатор): Адова Ольга Сергіївна

Дата оприлюднення: 12 серпня 2021

Коронавірусна інфекція COVID-19 є великою загрозою для життя, здоров’я, честі, гідності громадян та економіки України. Є загальновідомим, науково доведеним, очевидним та беззаперечним, що лише вакцинація двома (трьома) дозами вакцини дає надійний захист від інфікування, смерті та поширення інфекції.

На момент складання цієї петиції лише 2 521 848 мешканців України отримали два щеплення проти цієї хвороби, надійно захищені та є небезпечними для оточення. Це найбільш дисципліновані, свідомі, освічені, законослухняні громадяни, справжня еліта української нації, які першими взяли участь у протиепідеміологічних заходах і найбільш ретельно їх дотримуються. Це люди, які у важкий для держави час стали на її захист і зараз, ризикуючи життям, захищають її від небезпеки та тримають імунний щит. В такій ситуації держава повинна подбати про своїх захисників і віддячити їм.

ПРОПОНУЮ НЕГАЙНО ВНЕСТИ ЗМІНИ У ЗАКОНИ ТА НОРМАТИВНО-ПРАВОВІ АКТИ, ЯКИМИ:

  1. Дозволити участь у державних закупівлях виключно підприємствам, не менш 80% штатних працівників яких мають чинні паспорти вакцинації.

  2. Заборонити проведення планових, позапланових, виїзних та камеральних перевірок підприємств, організацій, установ, 80% працівників яких мають чинні паспорти вакцинації (за винятком перевірок наявності таких паспортів).

  3. Дозволити роботу навчальних закладів, 80% відвідувачів яких (в тому числі учнів/вихованців) мають чинні паспорти вакцинації. Якщо учні не підлягають вакцинації за віком, вони вважаються такими, що не мають такого паспорту, якщо принаймні один з батьків не має чинного паспорта вакцинації.

  4. Дозволити допуск на робочі місця працівникам професій, що пов'язані з контактами з людьми (державним службовцям, депутатам, священнослужителям, працівникам комунальних, медичних, освітніх установ та ритуальних служб), які мають чинні паспорти вакцинації.

  5. Дозволити державну реєстрацію договорів про набуття права власності на нерухоме майно та державну реєстрацію транспортних засобів за власниками, які мають чинні паспорти вакцинації.

  6. Дозволити реєстрацію місця проживання, нарахування субсидій на житлово-комунальні послуги особам, які мають чинні паспорти вакцинації. Дозволити участь у церемоніях реєстрації шлюбів особам, які мають чинні паспорти вакцинації, зокрема особам, які вступають у шлюб.

  7. Дозволити участь у виборах Президента України, народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських, сільських, селищних рад особам, які мають чинні паспорти вакцинації (в якості кандидатів, довірених осіб, офіційних спостерігачів, виборців, членів виборчих комісій тощо).

  8. Зобов’язати осіб, які не мають чинного паспорта вакцинації, носити на одязі відповідний знак, який буде помітний з відстані не менше 10 метрів та має світловідбивні елементи, що дозволить дотримуватися безпечної дистанції. Такий знак має бути також встановлений на транспортних засобах, якими вони керують.

  9. Встановити фізично відокремлені місця в театрах, кінотеатрах, музеях, ресторанах, в громадському транспорті для осіб, які мають чинні паспорти вакцинації (не менш як 70% місць для сидіння), дозволити для них вхід-вихід через передні двері. На перехрестях перевага в русі має бути надана транспортним засобам, водії яких мають чинні паспорти вакцинації.

  10. Для запобігання поширення інфекцій у пенітенціарних закладах, запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та покарання у вигляді позбавлення волі призначати лише особам, які мають чинні паспорти вакцинації.

#fbmemories

🤦👍😀4
To react or comment  View in Web Client
Comments (1)
Avatar

Ага - вот видите, даже всякая (можно сказать последняя, адова) сволочь принимает идею цензов при голосовании. То есть вводя универсальные классические цензы связанные с разными типами вкладов в общее дело, можно будет тыкать им в хари - вы же сами в принципе не против, просто мы не используем новоделы.

👍1
To react or comment  View in Web Client